Головна сторінка
/
Новини
/

Медична мережа "Добробут" починає регіональну експансію

Медична мережа "Добробут" починає регіональну експансію

1 December 2023

“Мета — побудувати медичний АТБ. Ми виходимо за межі Києва і починаємо регіональну експансію”, — повідомив він виданню Forbs.

Мазепа також повідомив, що CAPEX для “Добробуту” на наступні п’ять років складе в $ 200-230 млн.

Він прогнозує, що “Добробут” у 2022 році заробить $ 20 млн EBITDA, а вартість компанії за цей час “має зрости до $ 200 млн”.

“Добробут” щорічно зростає в продажах на 40-45%. Наша ставка, яку ми 5 років тому зробили на медицину, починає серйозно виправдовуватися. Сподіваюся, через якийсь час цей бізнес буде коштувати більше $ 500 млн “, – сказав він.

В цілому, Мазепа оцінює медичний ринок України в $8 млрд.

“У медицині досі домінує держава. Але майбутнє за приватними компаніями та за п’ять років саме вони вийдуть на перший план”, – прогнозує Мазепа.

Як повідомлялося, в березні 2021 року основні акціонери Олег Калашников і інвесткомпанія Сoncorde Сapital викупили міноритарний пакет акцій медичної мережі “Добробут” в інвесткомпанії Horizon Capital.

У травні 2020 року “Добробут” приєднала медичну мережу Doctor Sam, що налічує три поліклініки в Києві. У 2019 “Добробут” купив медичну компанію ТОВ “Борис”.

“Добробут” об’єднує медичні центри та стаціонари для дорослих і дітей, службу невідкладної допомоги, стаціонар для дорослих з центром неврології, кардіологічний центр, клінічний центр онкології, експертний медичний центр, центр вертебрології, стоматологію.

Згідно держреєстру, в багатьох компаніях мережі (ТОВ МЦ “Добробут – невідкладна допомога”, МЦ “Добробут-поліклініка”, МЦ “Добробут-стаціонар”, “Дитячий МЦ” Добробут “, МЦ” Добробут-дитинство “) компанії Satumco Limited належить 99 %, її бенефіціарами вказані голова “Конкорд Капітал” Ігор Мазепа й акціонер української національної мережі оптик “Люксоптика” Олег Калашников.

Останні новини

14

03/2024

Фінські благодійні організації передали Dobrobut Foundation шість сучасних автівок швидкої для порятунку українців

Фінська благодійна організація Pro patria Suomi-Ukraina Ry за підтримки Lions Club, а також Товариства українців...

8

02/2024

Компанія «Сонячне ремесло» залучила іноземного інвестора та розширює видобуток бурштину в Рівненській області

Компанія «Сонячне ремесло» Ігоря Мазепи та його партнерів розширяє свою діяльність та починає роботу на...

News

23

01/2024

Апеляційний суд Києва частково задовільнив позов адвокатів Ігоря Мазепи